Kampsport Och Blood

Tjenixen.

Just nu sitter jag här i Cafét än en gång, dricker kaffe och tar det lugnt. Jag har inte skrivit på ett tag för jag har haft mycket att göra. Lördag fest, sov över hos Annikka och sen hem sent dagen därpå. Det var kul, men mer orkar jag inte skriva just nu om saken. Senare på Lördag träffade jag Ida och vi tog en promenad i lilla Haparanda. Vi besökte även stranden, det var tyst och mysigt... Vart ett tag sen jag gick i stan med avsikten att bara... vara.

Jag har även börjat med Ju-Jutsu igen! Härligt. Har inte kunnat träna sen sommarlovet för att jag varit sjuk typ hela tiden... Men nu, nu är jag taggad igen! Jag har fått blovprovsresultaten också (Dom som togs veckan före jul, pga min Hb.) Och det har visat sig att jag har höjt värde av "Blahmahla" (minns fan inte namnet, var lååångt och konstigt). Men detta kan orsaka: Trötthet, Depression, Oro och Ångest... Hmm, förklarar mycket... Aja, efter att de konstaterat det där så vad gör de... Ja, de skickar mig till nästa blodprovs-tagning grejsimojs. Och detta är om 3veckor... När jag väl tagit nästa blodprov så har det gått 10 veckor sen skolsköterskan såg mitt Hb... Och sen lär det ta minst 3veckor innan jag får resultaten igen. .Vartefter det lär ta_länge_innan dom gör något åt saken... Är typ som Samuli sa: "Nu vet vi vad han har; han har HIV! -Ja... Han dog för tre månader sen."

Aja, nu skall jag se  till om jag orkar göra läxor... Så hejdå!!

//Niko

"Mänkki"

Halloj igen!

Mitt andra inlägg IDAG! Haha, jag tänkte skriva en kort sammanfatning av kvällen och lägga upp en bild... Vet inte just nu vilken, men någon iaf. Ikväll så har jag suttit nere i Cafét från typ 18-23... Trevligt hade vi! Dock typ inga besökare så det blev en kväll för mig, alexander och dom som jobbade där. Jag och Sofia möblerade om fiket så det blev ÜBER mysigt, tycker jag... Sedan så stekte vi plättar och pga att det inte var besökare så fick man känna sig lite mänkki o äta mycket~ Jag skrev mitt första inlägg i Café bloggen. Så dom av er som läser den kan tycka denna inlägg är lite upprepande. Aja, allmänt trevlig och mysig kväll som jag ska avsluta med att sitta en stund vid datorn och ta det lite lugnt!

Hejdå och Godnatt~!


(Syrran lekte paparazi någon gång i bilen...)

@ SJ

Halloj!
Nu sitter jag här i cafét på ungdomens hus, lovade marta (hur man nu stavar hennes namn) att jag ska ta hand om försäljningen här ett tag. Dock så är det inte så mycket folk här, så då har jag lite tid att dega framför datorn.

Idag har det varit ganska värdelös dag i skolan. Kemi första timmen; fattar nada vad vi gjorde när vi experimentera, men det var kul. Såg värsta proffsigt ut. Borde börja ta bilder på våra Kemi-timmar så att man kan lägga upp bilder på det också. Därefter 3h håltimma och sen engelska, och när man kom dit så gjorde man absolut inget annat än snacka skit med läraren och sen sticka hem i förtid.

Lilli har fest idag, men jag vet inte om jag kan åka dit, har inget att dricka själv och orkar inte promenera för att köpa. Och sen är andra problemet hur jag skall ta mig dit. Så jag ska nog sitta framför Tv:n hemma och ta det lugnt för en gångs skull. Dock så borde jag jobba med Psykologi, Engelska, Projektarbete, Matte Diskret och E och sen Svenska... Men jag kan ta det imårgon istället... orkar inte idag. ;)

Det blir ingen bild till denna inlägg för jag sitter inte vid min egna dator. Men det får ni ta och leva med!
Hejsvejs! // Niko

Stå på dig, annars gör någon annan det.

Tja igen~

Var några dagar sen sist, har haft fullt upp med att försöka bli frisk, men utan framsteg. Jag var 6gånger sjuk mellan sommarlov och jul... Och nu börjar det igen, undra om jag kommer kunna träna i år heller; Saknar faktiskt det. Kom på att rubriken inte har något med denna onödiga inlägg o göra... Men gillar den bara; dock så kan jag ju säga att jag låtit virus trycka ned mig, men snart... snart så står jag upp och rättvisan segrar!! (Typ..)

Sen har jag närmast ingen minne av Tisdagen... Det är smått skrämmande, men... ja... har typ ingen förklaring.  Kom fram till det när Annikka fråga vad jag gjort igår. Lite pinsamt och inte kunna svara på frågan. Jag antar att dagarna börjat vara för mycket lik alla andra dagar. Därför alla minnen flyter typ ihop.

Men nu ska jag samla mina tankar så jag inte glömmer bort denna dag också.

// Amnesia


(Annikka N Me)

Sömnlös

Hej~

Idag kan jag vara smått flummig och borta. Låg i sängen 12h varav jag lyckades sova 1h... Jag orkade inte ligga längre så jag steg upp. Nu ska jag äta lite, tvätta kläder och sticka till Danne en sväng för att kolla på film. Imårgon tänkte jag fara på träningen, men nu är jag sjuk... Så jag vet inte om det är någon bra idé längre.

Ännu en meningslös inlägg. xD
Aja, nu ska jag sticka och laga mat. Byes~


Bara du <3

Hej! ^^
Tänkte inleda detta inlägg med ett kort dikt, som jag skrivit en gång i tiden men får användning för det nu. ;P

Bara Du
Blomman växer blomman dör.
Men det märker jag inte, när jag ditt skratt hör.
Bladen faller, träden blir bara.
Men det bryr jag inte om, när jag nära dig får vara.Idag har jag bara för de mesta dels tänkt på Simon, och sen har jag varit i min egen värld annars också. Ganska så frånvarande. Men jag har inget emot det, bara skönt och slippa verkligheten då och då. Jag har legat hemma och läst högt en engelsk bok, bara för att lära mig uttala engelska, om ens lite bättre. Så detta medförde att jag är helt torr i munnen och läpparna. Hjälper inte hur mycket vatten jag än dricker.

Aja, livet ler och hoppas de gör det för er med! Tjao~
//Niko


Kaffe, Agnosticism Och Kyla

Hello~!

Jag ska hinna med ett inlägg idag så jag får ta och raska på lite. Jag vaknade idag halv 8, som alltid före skolan. Sen kom jag på att vi börjar först 9:15... Och solklart så hade jag ju redan klätt på mig, käkat frukost och borstat tänderna när jag kom på det. Satt en stund vid datan o lyssna på musik. Promenaden till skolan och tillbaka var uber kall! Men jag överlevde...

Skoldagen flöt på som vanligt, våran klass satt i matsalen ungefär 1,5h. Hade en så kallad "Lunchmmeeting". Snacka bara om allt skit och hur vi haft det unfer lovet osv...

När jag kom till huset så hade dom öppnat cafét igen, så jag for dit o drack lite kaffe, tog det lugnt och spelade lite guitarrr~ Länge sen sist... Sedan tänkte jag spela piano, men den fungerade inte (Keyboard). Så jag får ta det en annan dag.
Väl hemma drack jag ännu mer kaffe (druckit mycket kaffe idag... kände bara för det.). Lätt ångest och uttråkad, men annars helt OK kväll.

Sedan tog jag ett test på nätet, typ vilken religion passar för dig. Så jag tänkte lägga upp lite av det iaf,  resultatet:

Agnosticism 80%
Satanism 60%
Paganism 60%
Atheism 55%
Hinduism 50%
Buddhism 40%
Haruhism 40%
 Islam 20%
Confucianism 20%
Christianity 10%
 Judaism 0%

You scored as agnosticism. You are an agnostic. Though it is generally taken that agnostics neither believe nor disbelieve in God, it is possible to be a theist or atheist in addition to an agnostic. Agnostics do not know or claim to know whether or not God exists, but could admit that someone else might know. An intellectually honest agnostic would have to take that position, as he has no more evidence of the impossibility of knowing God than he has of the existence of God. Agnosticism is a philosophy that God's existence is not proven. Some say it is possible to be agnostic and follow a religion; however, one cannot be a devout believer if he or she does not truly believe.

Och sidan jag gjorde den på är HÄR! ^^

Men nu brottomt innan de blir midnatt. xP
Så hejdå alla, och godnatt!


Sömnig dag~

Tjo!

Det var ett tag sen jag skrev senast... IGEN! Måste börja skriva mer, men verkar inte ha så mycket tid/ork att göra det. Men det är kanske en fråga om vad man har vant sig vid. Så de kommer väl tid då jag skriver dagligen. Aja, jag kan skriva lite kort om vad som hänt på siståne.

Annikka har flyttat till stan så vi har umgåtts ganska så mycket. Sen har jag varit på fest, som tog slut omkring 8 på söndag morgon. Kul som fan på festen och i allmänhet också. Inte så mycket att skriva om den saken.

Idag har jag varit extremt trött, använde Snoze funktionen typ 3-4ggr, och jag som vanligtvis undviker det. Sen har man 6lektioner i skolan, varav 2mattelektioner. Så på sista lektionen (Filosofin) så somnade jag samtidigt som jag skrev anteckningar... Kändes väldigt konstigt, och ni ska bara se mina anteckningar när jag slumrat till ett par gånger... Är ingen vacker syn. Sen så slog jag nästan huvudet i bordet en av gångerna jag somnade. (Han bromsa till lite innan.)

Aja, ska fara och sova lite nu~


09 Börjar

Jahap, nu börjar skolan imårgon. Allt börjar rulla på som vanligt, det är nu 09 verkligen Börjar. Jag ser fram emot den kommande året, det börjar bra iaf. Längtar redan till sportlovet! Men är jue inte så extremt länge till det. I år blir det att ta studenten, flytta ifrån Happis och mycket annat.

År 08 har varit ett viktigt år för mig, säkert den mest händelserika året någonsin. Jag kom ut till mina närmaste vänner och därefter blev de till alla, inklusive familjen. Det var denna år jag träffade dom flesta av mina nuvarande vänner, fattar inte att det är bara ett år sen, de alla känns redan väldigt nära mig.

I år skall jag försöka skaffa jobb eller dylikt. Måste skaffa mig lite pengar. Dock orkar jag inte oroa mig för något just nu. Allt blir alltid bra till slut, på ett eller annat vis. Inte alltid på de sättet man hade förväntat sig, men bra blir det! :P
Sen skall jag även försöka blogga lite mer, men få se hur de går.

Hejdå för nu!


29Dec - 5Jan <3

Var bara tvungen o skriva ett inlägg! Förra veckan har varit de bästa som hänt mig. Se på raketer och fira nyår, Promenera ute i skymningen, mysa framför Tv:n... Allt med sin kära.Jag vet inte ens hur man ska kunna förklara, orden räcker inte till. Kan bara säga att... Jag är kär.

Den 29/12 steg du ut ur bussen, min hjärta stannade nästan när vi höll om varann...
Hjärtat som sen började bulta våldsamt, för att senare bli så lugn, varm och lycklig.

Sedan åtföljd av den underbara, dock snabba, men underbara veckan! När jag sen såg dig stiga in i bussen och se dig försvinna, kännde jag en klump växa i mitt strupe... Ögonen vattnades. Väl hemma märkte jag hur jävla mycket kallare lägenheten var utan dig, dina varma ögon.

Men snart... Snart ses vi igen!
Jag älskar dig. <3

//Niko(Bilden tagen av Mig. Mha älsklingens kamera.)

RSS 2.0